Everything just minutes away

Vanwaar ik ben?

Nog steeds van’t stad.

Maar hier aan de linkerkant, voelt het leven als vakantie aan.

Misschien is het den boot of de cadans van de wind.

’t Is vooral tot rust komen, wanneer de stadsmus zingt.


Over de geliefde Schelde, op 15 minuten fietsen van de kathedraal van Antwerpen, hangt het vakantiegevoel in de lucht. U snuift ze op in de Middenvijver, u ziet ze wanneer de zon ondergaat in het water, u voelt ze branden aan het Sint-Annastrand. Een luxe die vooral stadse levensgenieters aantrekt. Degenen die niet willen kiezen tussen rust en levendigheid.

All in one neighborhood

Regatta

Waar vroeger een verlaten vlakte tussen de Blancefloerlaan en het Galgenweel was, vindt u nu het levendige Regatta. Regatta is een nieuw stukje stad met een supermarkt, horeca, winkels en sportfaciliteiten en een verrassende mix van woningen en appartementen ontworpen door verschillende toparchitecten.Met een locatie aan het Galgenweel – het grootste zeilmeer van Vlaanderen - en het Galgenweelpark, combineert de buurt recreatie met rust en een unieke landschapsomgeving. En dat op een bijzonder bereikbare locatie, op een boogscheut van Antwerpen-centrum.

WESTVILLE ligt in het Westen van de Regatta site en vormt een overgangsruimte tussen het nieuwe park van 18ha, in de plaats van de huidige op- en afrit, en de wijk.

Walking distance

  • Boodschappen

  • Recreatie

Discover linkeroever

New hip places

Regatta beach club

Eten, teambuilding, cocktails, feesten, wakeboarden en waterskiën, misschien liever niet in die volgorde, maar het kan allemaal. Evenementen organiseren kan het hele jaar door. Voor een romantische wandeling naar deze beachclub kan u beter wachten tot Linkeroever zomert. Regatta Beach Club heeft een strand, een brasserie op het water en is een ontmoetingsplaats voor de levensgenieters.

Sportactiviteiten

Als actieve Antwerpenaar bent u goed gesteld in Linkeroever. Waait u graag uit tijdens het lopen? Dat kan aan het water met een onvergetelijk zicht op de boten en de skyline van Antwerpen. Verder moedigen talloze sportactiviteiten een gezonde levensstijl aan. Dat is goed nieuws, want hier houdt iedereen van het goede leven en vooral van het samenzijn.

Regatta brengt daarom het sociale karakter van sport tot leven. Om de hoek vindt u een bowling, een crossfit en een padelclub zij aan zij. Liefhebbers van buitensport kunnen zich helemaal uitleven in het Urban Sport Park. Verspreid over Linkeroever is er ook nog tennis, vechtsport, volleybal, voetbal, salsa … Is sport niet helemaal uw ding, geen nood, er zijn voldoende leuke terrasjes op Linkeroever.

Green surroundings

Terwijl het stadsleven volledig in bloei staat, blijven de oevers van het Galgenweel onbebouwd. Joggers vinden het dé plek voor een lange duurloop, door de combinatie van verschillende ondergronden, zoals het stuk Finse piste.

Bent u graag in het gezelschap van uw viervoeter? In de Middenvijver leven honden zich volledig uit in het water, ook de “hondenvijver” genoemd. En de baasjes, die genieten mee van de grote grasvlakte. Vooral wanneer er een festival zich aandient. Volg de wandelpaden en u wordt ondergedompeld in vallende bladeren en heerlijke seizoensgeuren.

Het Sint-Annabos is van zonsopgang tot zonsondergang toegankelijk. Dit kostbaar natuurgebied verdient een pluim voor de meer dan 50 vogelsoorten die er broeden. Verderop kan u slenteren op de wandeldijk of op adem komen aan het Sint-Annastrand.

Ademruimte. Dat verlangt iedereen.

Ik wens meer info!