INVESTEREN IN VASTGOED

Waar voorheen locatie, locatie, locatie de belangrijkste reden was om vastgoed aan te kopen, gaat het nu veeleer over locatie, energie en timing!

Hier liggen kansen voor slimme particuliere investeerders. 

Ontdek hieronder de verschillende redenen waarom investeren in Westville een slimme keuze is!

(Locatie + Energie) x Timing

Antwerpen - Linkeroever - Regatta

Locatie blijft key!

De groei van de huurmarkt bevindt zich in stedelijke gebieden, op locaties die goed ontsloten zijn voor alle vervoersmiddelen – privé en publiek –, die werkgelegenheid aanbieden en waar alle nodige voorzieningen zich om de hoek bevinden.

Antwerpen is hier een koptrekker, een stad in beweging waar in vergelijking met andere steden vastgoed bovendien nog ondergewaardeerd wordt.

Linkeroever is de groene long van 't stadt en de nieuwe lieveling van vele Antwerpenaren. In Linkeroever wordt groots geïnvesteerd, zo zal de huidige afrit plaats maken voor een park, worden er 9 km extra fietspaden aangelegd en komt er een fietsbrug over de Schelde om de bereikbaarheid nog beter te maken.

Regatta, de grootste gebiedsontwikkeling van Antwerpen, gelegen tussen de Schelde, het Galgenweel en natuuromein Middenvijver, heeft Linkeroever nieuw leven ingeblazen met o.a. duurzame wooneenheden, handelspanden en speelpleintjes. De vraag naar vastgoed blijft stijgen hier. 

Wie hier investeert, belegt dan ook in een buurt in volle transformatie die in sneltempo is uitgegroeid tot een heel gegeerde woonplek in Antwerpen.

Energieprestaties die in uw voordeel werken

Energie

Met Westville City verwelkomen we mensen in energiezuinige en onderhoudsvriendelijke woningen. Hier hoeven ze zich geen zorgen te maken over de factuur voor hun verbruik. Die zekerheid is ook uw gemoedsrust.

Onze Bijna-Energie-Neutrale nieuwbouw (label A) blinkt uit in efficiëntie. En dat is exact wat kopers en huurders zoeken, want door de huidige crisis laten zij zich bij hun beslissing vaker leiden door de energieprestaties.

Vastgoed geldt bovendien als een inflatiebestendige belegging, zeker als het gaat om energieneutrale nieuwbouw. De regering heeft immers recent beslist om de indexering van huurprijzen voor oude, energieverslindende woningen te blokkeren. 

Westville City biedt investeerders een warm welkom. Benieuwd?

Het is NU het moment om te investeren!

Timing

Het is NU het moment om te anticiperen op de spectaculaire groei die de huurmarkt in de komende jaren zal kennen. De nood aan huisvesting blijft hoog en het aanbod van nieuwbouw is beperkt. Kopen wordt voor vele particulieren ook moeilijker of langer uitgesteld; een tendens die de vraag naar betaalbare huurwoningen versterkt. In de grootsteden ontstaan alvast de eerste wachtlijsten. Hier liggen kansen voor investeerders.

Bovendien profiteren vooruitziende investeerders extra, want bij Vooruitzicht koopt u aan een vaste prijs. De huurprijs daarentegen blijft stijgen. Vroeger instappen, vergroot dus dat effect.

Geeft u de huurmarkt – en uzelf – een impuls met Westville City?

 

Waarom investeren in Westville City?

Lichte, compacte appartementen met slimme indelingen

Rustig wonen in het groen vlakbij centrum Antwerpen

Energiezuinige nieuwbouw voor duurzaam wonen

Inflatiebestendige belegging bij een boomende huurmarkt

Grenst aan een nieuw park van 18ha (dat afrit vervangt)

Vlot bereikbaar dankzij Oosterweel verbinding

Ik wens meer info!