Westville logo groot

Levendigheid en rust binnen hetzelfde zicht

  • Het nieuwe stadsleven.
  • Linkeroever, de nieuwe lieveling van vele Antwerpenaren.
  • Aan de linkerkant voelt het leven als vakantie aan.

The new concept of urban living

Kom tot rust waar de stadsmus zingt.
Linkeroever is de nieuwe lieveling van de Antwerpenaren. En Westville is het nieuwe landmark voor Linkeroever. Hier geniet je van een levendige mix voor de inwoners van een metropool.  De hoge 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen baden in het licht. De ruime gevelbrede terrassen reiken mee naar een adembenemend zicht op het park of de stadse wijk.
En ook hun duurzaam ontwerp brengt iedereen in de wolken. Dit nieuwe stadsleven in Linkeroever heeft alles in huis: supermarkten om de hoek, restaurants met scheldezicht, dobberen op het Galgenweel, schaterende kinderen … En de drukte? Die houdt de buurt voor u op afstand. 

BOLD Architecten

Strakke architectuur

Het ontwerp van Westville is het resultaat van het ruimtedenkend bureau Bold. Deze architecten hebben talloze Antwerpse parels laten stralen. Dat is niet anders met Westville. Maar als u hier woont, dan hebt u een groen streepje voor op de Antwerpenaren die over het water wonen. Dat weten de landschapsarchitecten van Avantgarden al te goed. Terwijl hun bloemrijk ontwerp in de wadi floreert voor de bijtjes, zorgt de begroeiing rond de gebouwen voor rust in de wijk.

Op 15min van de kathedraal

Bruisende omgeving

Als buurtbewoner van Westville geniet u ten volle vanaf het moment dat u de deur uitgaat. Het goede leven aan de Schelde stroomt over van speeltuinen, activiteiten, restaurants en wandelroutes. Match het ritme van de dag eens niet? Dan kan u aanmeren met de gratis veerdienst aan het Steen en andere oorden opzoeken. In de oude stad van Antwerpen is de middeleeuwse blauwdruk overal zichtbaar is.  Al kuierend vindt iedereen hier zijn goesting. U kan ook in vervoering worden gebracht door de voetgangerstunnel met zijn authentieke elementen uit 1933. Neemt u de velo, dan brengt deze ondergrondse parel u in 15 minuten van Regatta naar de rechteroever. Daar vindt u de Kloosterstraat. Hier is het net iets anders shoppen (ook op zondag).

 

Linkeroever

VAKANTIEGEVOEL

15 jaar geleden wilden vele Antwerpenaren niet onder hun kathedraaltoren vandaan. Maar sinds de herontwikkeling van Regatta op Linkeroever werd er nieuw leven in deze ontwaakte buurt geblazen. Linkeroever is groener, duurzamer en populairder dan ooit. Iedereen is hier welkom. Er komen steeds meer mensen wonen en nieuwe initiatieven schieten hier uit de grond. De waarde van het vastgoed blijft dan ook stijgen. Met de Oosterweelverbinding wordt het één van de fijnste plekken om te wonen in Antwerpen, mét een nog betere verbinding naar Rechteroever.

Hier voelt het leven als vakantie aan!

IK WENS MEER INFO!